Computable Award 2021

12 november 2021

Waar CityGIS in samenwerking met Ambulancezorg Nederland (AZN) en Be-Mobile al genomineerd waren voor het ICT project ‘Ambulance veiliger onderweg’, zijn daar nu ook de winnaars bekend!

Tijdens een feestelijk gala op 3 november 2021 zijn de winnaars bekend gemaakt van Computable Awards 2021. De prijs voor het beste zorgproject ging naar ‘Ambulances veiliger onderweg door koppeling LSIV van AZN met C-ITS platform’.

De basis van dit succes is een samenwerking geweest tussen Ambulancezorg Nederland (AZN), leverancier van de LSIV CityGIS en mobiliteitsplatform Be-Mobile.
Daar waar dagelijks ambulances te maken hebben met gevaarlijke verkeerssituaties was de nood hoog om te zoeken naar een structurele oplossing in de vorm van zogeheten ‘slimme’ VRI’s (verkeersregelinstallaties). Hiermee is het mogelijk dat ambulances met blauwe zwaailichten niet meer door een rood verkeerslicht hoeven te rijden en dus groen licht krijgen.

Het project is mede mogelijk geworden door het verder innoveren van de door CityGIS gebouwde AZN Centrale Server. Daarmee komen onder andere snelle en precieze routeringen naar VRI’s in beeld.

CityGIS is enorm trots als mede-winnaar van dit zorgproject en dankt AZN hiervoor. Uiteraard feliciteert CityGIS ook alle andere winnaars.

Voor meer (product) informatie zie onze website: www.citygis.nl

Meer nieuws