CityGIS Mobiele oplossingen

CityGIS biedt naast haar meldkamer oplossingen ook een breed scala aan mobiele oplossingen voor de Openbare Orde & Veiligheid (OOV). Al vele jaren beantwoorden de innovatieve producten van CityGIS de vragen en wensen van de meest veeleisende gebruikers. Waaronder de door CityGIS ontwikkelde gespecialiseerde Navigatie software die de hulpdiensten ondersteund in het werkproces. Naast de snelste route van A naar B wordt de gebruiker voorzien van aanvullende informatie ter ondersteuning bij de meest veeleisende situaties.

Aanvullend voor de Ambulancediensten heeft CityGIS het Elektronisch Dossier Ambulance Zorg (EDAZ) ontwikkeld. Hiermee heeft de ambulanceverpleegkundige een toepassing in handen die rechtstreeks communiceert met de Meldkamer Ambulancezorg, ziekenhuizen en factureringssystemen.

Mobiel producten

  • Navigatie (NAV)

    Een navigatiesysteem dat navigatie combineert met Openbare Orde en Veiligheid specifieke informatie.

    Meer informatie
  • Elektronisch Dossier Ambulance Zorg

    Met het CityGIS Elektronisch Dossier Ambulancezorg (EDAZ) heeft de ambulanceverpleegkundige een toepassing in handen die rechtstreeks communiceert met de Meldkamer Ambulancezorg, ziekenhuizen en factureringssystemen.

    Meer informatie