Elk bereikt doel is het begin van een nieuwe weg

CityGIS Navigator

CityGIS Navigator is een meldkamer aangestuurde en OOV specifieke navigatie. Gebaseerd op drie pijlers: OOV Kaart, OOV Navigatie en OOV integratie. Door middel van onze eigen cartografische afdeling bieden wij een flexibele OOV specifieke kaart. De OOV specifieke kaart wordt dagelijkst bijgewerkt en kan onder andere op verzoek van de klant worden aangepast.

Routeplanning

In de dagelijkse praktijk wordt er steeds meer gebruik gemaakt van routebegeleiding. In de OOV-markt heeft het navigatiesysteem ook zijn intrede gemaakt. De navigatiesystemen zijn vaak ontwikkeld voor de consumentenmarkt en zijn hierdoor slechts beperkt geschikt voor integratie met bestaande OOV-systemen. Daarnaast laat de routeplanning nogal te wensen over. Enerzijds doordat het kaartmateriaal nog niet de hoogwaardige kwaliteit heeft, die men op de meldkamer is gewend, bijvoorbeeld nieuwe straten die nog niet zijn toegevoegd. Anderzijds doordat de routeplanner geen rekening houdt met OOV-specifieke zaken, denk hierbij aan busbanen, ziekenhuizen, brandkranen et cetera. CityGIS besloot, op basis van haar kennis en ervaring met geografisch georiënteerde systemen voor meldkamers en de daaraan gerelateerde mobiele toepassingen, ook een routenavigatie te ontwikkelen om de hulpdiensten te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Elke seconde telt!

De ultieme uitdaging voor CityGIS om de hulpdiensten kostbare tijd te laten besparen. Een systeem met een eigen gedetailleerde kaart specifiek voor de OOV-markt. die in combinatie met onder andere de meldkamers alles heeft om het werk van de hulpdiensten te vereenvoudigen. De Openbare Orde & Veiligheid kaart is ontwikkeld door CityGIS. Dit zorgt ervoor dat het continue up-to-date gehouden wordt en aanpassingen direct toepasbaar zijn. Een systeem die volledig in handen is van CityGIS van het begin tot het eind!.

Modulaire opbouw

De CityGIS Navigator is een navigatiesysteem met modulaire mogelijkheden. Zo is het onder andere mogelijk om het navigatiesysteem uit te breiden met de tekenmodule en de module “Automatische Statussen”.

Aanvullende producten
Daarnaast biedt CityGIS een aantal aanvullende producten zoals de Cliënt Management Tool (CMT) en de Import Studio. Zo is het onder andere mogelijk om de CityGIS Navigator van afstand te voorzien van nieuwe kaartdata met behulp van de CMT-WK Tool van CityGIS.

Meer informatie over onze producten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CityGIS via onderstaande knop