Elk bereikt doel is het begin van een nieuwe weg

CityGIS Navigator

Al ruim 20 jaar ontwikkeld CityGIS Navigatie software. Deze OOV specifieke navigatie kan door de meldkamer worden aangestuurd en worden voorzien van informatie die de gebruiker ondersteund in het werkproces. Voorzien van de CityGIS OOV specifieke basiskaart wordt de snelste route van A naar B berekend. Hierbij wordt er rekening gehouden met OOV specifieke onderdelen zoals onder andere busbanen, paaltjes en calamiteiten doorgangen.

Een belangrijk aspect is dat zowel de software als de kaart door CityGIS zelf is ontwikkeld, dit biedt maximale flexibiliteit. Ondersteund door de eigen cartografische afdeling die dagelijks de kaart ‘up-to-date’ houden, kunnen klanten eenvoudig hun voorkeuren laten verwerken. Zo zijn ook niet publiek toegankelijke wegen onderdeel van de kaart zoals bedrijven- en industrieterreinen maar ook vakantie parken. Dit zodat men altijd tot exact op de plaats van bestemming kan komen.

De CityGIS Navigator is een zogenaamd multi platform applicatie, hierdoor is er voor de keuze van hardware de ruimte voor het kiezen van alle gangbare besturingssystemen (Windows, Linux, Android en iOS). Er kan hierdoor gekozen worden voor bijvoorbeeld een tablet oplossing maar voor ook een vaste computer (MDT).

Koppelingen

Om de gebruiker te ondersteunen en het werk te vereenvoudigen zijn er aanvullende dynamische bronnen en koppelingen mogelijk. De integratie met het Nationaal Dataportaal Wegverkeer (NDW) van de Nederlands overheid voorziet in informatie over files en bruggen. Maar ook de Google Streetview integratie biedt ondersteuning om de situatie zo goed mogelijk te kunnen inschatten en beoordelen.

De Landelijk blokkade server waarop een landelijke registratie plaats vindt van werkzaamheden is ook gekoppeld aan het landelijke MELVIN platform. Deze geregistreerde werkzaamheden worden volledig geautomatiseerd gesynchroniseerd met de navigatiesystemen. Zo wordt er tijdens het berekenen van de route rekening gehouden met deze werkzaamheden/blokkades.

De SOS Toegang integratie biedt de gebruiker de mogelijkheid om eenvoudig SOS Toegang te activeren. Hiermee is het mogelijk snel en direct toegang te verkrijgen tot afgesloten terreinen. Dit door een simpele klik op de kaart!

Veilig beheer op afstand

Beheer op afstand is tegenwoordig niet meer weg te denken. De uitgebreide beheerfunctionaliteiten maakt het mogelijk om op afstand beheer uit te voeren op de Navigatie software. Hierbij wordt het mogelijk om eenvoudig op afstand instellingen te wijzigen en updates uit te voeren van zowel software als kaartmateriaal. Daarnaast wordt er een duidelijk overzicht geboden van de status van de software.

Meer informatie over onze producten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CityGIS via onderstaande knop