Calltaking & Dispatch

De meldkamer centralist is hét koppelstuk in de OOV-keten. Vanaf een binnenkomend gesprek, tot aan de afhandeling komt alle kritieke communicatie langs deze plek. De hoeveelheid en diversiteit aan informatie, maakt het uitdagend voor de centralist om alles op een correcte en snelle manier af te handelen. CityGIS streeft er naar ook in dit proces zo goed mogelijk gereedschap te bieden om de dienstverlening te verbeteren.

Van oproep tot opvolging

Complementair aan onze Geografische Informatie Systemen, leveren wij een Computer Aided Dispatch (CAD) systeem. De huidige generatie van het CityGIS Meldkamer Systeem (CMS) wordt, na bijna 15 jaar trouwe dienst in diverse meldkamers in de Benelux, vanaf 2018 gefaseerd vervangen door zijn opvolger: CityGIS Calltaking & Dispatch.

CityGIS Meldkamer Systeem

Om dit proces goed te begeleiden én registreren is een robuust systeem nodig dat niet alleen op veel vlakken kan koppelen, maar ook makkelijk en effectief in gebruik is. Het CityGIS Meldkamer Systeem stelt door middel van automatische inzetvoorstellen de centralist in staat in een mum van tijd de juiste uitruk voor elke situatie te alarmeren. De voertuigbeheer en analyse schermen bieden elke organisatie de mogelijkheid om hun dienstverlening naar wens in te richten.

CityGIS C&D

De nieuwe generatie CAD Software van CityGIS is CityGIS Calltaking & Dispatch. Deze web based applicatie is flexibel op te roepen binnen het meldkamerdomein. Zo is men niet meer gebonden aan een vaste werkplek voor het ophalen van incident informatie of voor het beheren van de verbonden voertuigen. Daarnaast biedt C&D nog vele andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het samenvoegen van kaartlagen voor specifieke situaties.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CityGIS via onderstaande knop