Landelijke Server

Moderne technologie & integraal koppelvlak

Eén van de Landelijke Server welke gebruik maakt van onze moderne technologie is de Landelijke Server Incidenten en Voertuigen, ook wel de LSIV-NG. Dit betreft de Landelijke Server voor Ambulance Zorg Nederland. De statussen, voertuigposities en incidentinformatie van alle ambulances van heel Nederland worden verwerkt door deze server. Deze server heeft in de afgelopen vijf jaar al meer dan 14 miljard berichten verwerkt.

Hierop aansluitend heeft de LSIV-NG, dankzij onze moderne technologie, ook een integraal koppelvlak. Dit zorgt ervoor dat elk Geografische Informatie Systeem (GIS), gemeenschappelijk meldkamersysteem (GMS), ritformulieren en navigatiesystemen informatie kan ontvangen van de Landelijke Server.

Middels de protocollen WSS en HTTPS en de verschillende endpoints kunnen leveranciers, bijvoorbeeld het GIS-systeem van CityGIS, informatie ophalen van de landelijke server. Denk hierbij aan actuele voertuigposities, statussen en incidentinformatie. Uiteraard alleen mogelijk indien men beschikt over de juiste authenticatie en autorisatie.

De moderne technologie en integraal koppelvlak van de LSIV-NG heeft het mogelijk gemaakt dat er binnen Nederland gebruik gemaakt kan worden van de intelligentie verkeerslichten (iVRI’s). Hiervoor heeft AZN in samenwerking met CityGIS en Be-Mobile in 2021 de Computable awards gewonnen.

Aanrijcoördinaten

Indien een rit door het maatschappelijk meldkamersysteem (GMS) is verstuurd naar de Landelijke Server, zorgt onze XY-Server technologie ervoor dat de positie van de bestemming, indien benodigd, wordt geoptimaliseerd.

Het adres (met huisnummer) wordt opgezocht in een bestand waarin alle huisadressen van heel Nederland zijn opgeslagen. Na de verbetering van de locatie wordt de rit automatisch naar de ambulance verstuurd, dit betreft ook wel het aanrijcoördinaat.

 

 

Meer informatie over onze producten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CityGIS via onderstaande knop