Voor een optimale non-verbale communicatie als elke seconde telt

Een dynamisch GIS systeem voor optimale dienstverlening

De rol van de meldkamer centralist wordt steeds belangrijker. Niet alleen het terugbrengen van het aantal meldkamers en daarmee het vergroten van de regio’s, maar ook het uitbreiden van de hoeveelheid en diversiteit aan te delen informatie maakt het werk steeds uitdagender. Een makkelijke en overzichtelijke manier van informatie opvragen en delen zorgt er voor dat zelfs de meest kritische situatie het hoofd geboden kan worden.

CityGIS voor de Meldkamer, al jaren een begrip

Vanaf 2000 levert CityGIS diensten voor de Nederlandse meldkamers. Het eerste systeem werd geleverd aan de meldkamer in Apeldoorn. Sindsdien is CityGIS niet meer weg te denken uit de Nederlandse OOV sector. Met een sterk standaard softwarepakket met de ruimte voor flexibiliteit kan elke regio het systeem naar eigen wens indelen, terwijl de CityGIS dienstverlening toch beheersbaar blijft. Inmiddels is CityGIS actief in 80% van de Nederlandse 112-meldkamers. Na Nederland werden ook meldkamers in België en Luxemburg uitgerust met de CityGIS software.

De volgende generatie GIS systemen

Met de introductie van CityGIS 7 en 8 is een vervolg gegeven aan het lang gebruikte CityGIS 6 systeem wat inmiddels al meer dan 15 jaar trouwe dienst levert in diverse meldkamers. CityGIS 7 en 8 zijn het begin van een nieuwe generatie web-based meldkamer GIS applicaties. De modulaire opbouw en open koppelvlakken maken het systeem een ideaal platform om een grote diversiteit aan informatie en functionaliteiten in één gedeeld operationeel beeld te ondervangen en besturen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CityGIS via onderstaande knop