Meld u aan voor de CityGIS gebruikersdag

3 april 2024

Op vrijdag 24 mei organiseert CityGIS een gebruikersdag!

Het ochtendprogramma “Van aanname tot uitgifte” zal in het teken staan van onze meldkamer oplossingen. Tijdens dit programma zal onder andere het CityGIS Calltaking & Dispatching (C&D) worden behandeld. Een systeem vergelijkbaar met het GMS in Nederland welke wij onderhouden en beheren voor de Belgische 112-meldkamers (Ambulance & Brandweer). Maar er zal bijvoorbeeld ook dieper in gegaan worden op de Landelijke Blokkade Server / Editor van de ambulancedienst welke wij hebben ontwikkeld voor Ambulance Zorg Nederland (AZN).

Het middagprogramma “Naar locatie tot op locatie” zal in het teken staan van onze mobiele oplossingen. Zo zullen wij de laatste versie van ons navigatiesysteem tonen, de CityNAV 10, maar ook wordt de ontwikkeling van ons nieuwe Elektronisch Dossier Ambulancezorg behandeld. Een ontwikkeling in samenwerking met acht ambulance regio’s waarbij er gebruikt gemaakt wordt van nieuwe technologieën zoals Continuous delivery en deployment.

Tussen beide programma’s verzorgen wij een lunch en ongeacht of u deelneemt aan het ochtend- of middagprogramma, u bent van harte welkom bij de lunch!. Het programma duurt tot 15:30 uur en zal worden afgesloten met een overheerlijke borrel!

Locatie

De CityGIS gebruikersdag vindt plaats bij onze overburen, maar wij heten jullie allereerst van harte welkom bij ons op kantoor: Sophialaan 9, 2514 JR Den Haag. Deze locatie is goed te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Let wel op, parkeerplaatsen zijn er niet ongelimiteerd.

Onderwerpen

Heeft u onderwerpen welke u graag besproken zou willen hebben op de gebruikersdag? Dan horen wij dit graag voor 1 mei 2024 (gebruikersdag@citygis.nl).

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onze website middels de volgende link: Aanmelden

Meer nieuws