CityGIS viert behalen van ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging

9 juli 2024

Met trots kondigt CityGIS aan dat zij op 6 juni jl. het felbegeerde ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging heeft behaald. Deze certificering bevestigt de toewijding van CityGIS aan de hoogste standaarden op het gebied van gegevensbescherming en beveiligingsbeheer. Bovendien geeft het ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn met onze informatiebeveiliging.

ISO 27001 is een internationaal erkende norm die organisaties ondersteunt bij het beheren en verbeteren van hun informatiebeveiligingsprocessen. Met het behalen van dit certificaat toont CityGIS aan dat het de juiste maatregelen heeft getroffen om vertrouwelijke informatie te beschermen tegen potentiële bedreigingen en risico’s.

Het behalen van het ISO 27001 certificaat is een belangrijke mijlpaal voor CityGIS. Het bevestigt onze inzet voor veiligheid en betrouwbaarheid en biedt onze klanten de zekerheid dat hun gegevens bij ons in goede handen zijn.

Deze certificering is het resultaat van uitgebreide audits uitgevoerd door een onafhankelijke certificeringsinstantie. Tijdens deze audits werden onze processen en systemen nauwkeurig beoordeeld om te zorgen dat deze voldoen aan de strenge eisen van de ISO 27001 norm.

Met deze certificering versterkt CityGIS niet alleen haar positie in de markt, maar ook het vertrouwen van haar klanten en partners. Nu het ISO 27001 certificaat is behaald, ligt de focus op het behouden ervan in de komende jaren. CityGIS zal zich blijven inzetten voor de continue verbetering van haar beveiligingsmaatregelen en -praktijken, om zo het hoogste niveau van gegevensbescherming te garanderen.

Meer nieuws