Meldkamer Flevoland maakt de overstap naar CityGIS 8

15 juli 2020

Dinsdag 7 juli is in de meldkamer Lelystad, binnen de gestelde tijd en met minimale verstoring van het werkproces, CityGIS 8 geïnstalleerd. Dank aan de beheerders voor de samenwerking, maar zeker ook aan de centralisten. Tijdens de migratie (en daarna) meegekeken met hun werkzaamheden en nog wat ‘tips & tricks’ gegeven. Maar ook gezien dat het nieuwe platform gebruiksvriendelijk is en iedereen er snel mee overweg kon. Tijdens de gesprekken ook nieuwe mogelijkheden en ideeën besproken, waarmee CityGIS weer aan de slag kan om de informatievoorziening in de meldkamer verder te ontwikkelen.

Meldkamer Flevoland is al weer de vierde meldkamer die over is op de CityGIS 8 Meldkamersoftware nadat al eerder MK Noord Holland, MK Rotterdam en de Landelijk Eenheid succesvol over gingen.

Bent u ook geïnteresseerd of heeft u vragen omtrent de CityGIS 8 Meldkamersoftware, dan kunt u contact opnemen met Maarten Gijselman, te bereiken op 31 (0)6 12 816 596 of via het e-mailadres maarten.gijselman@citygis.nl.

Zie ook: https://www.citygis.nl/nieuws/meldkamer-landelijke-eenheid-succesvol-overgestapt-naar-citygis-8/

Meer nieuws