Meldkamer Landelijke Eenheid succesvol overgestapt naar CityGIS 8

28 mei 2020

Op 26 mei 2020 rond de klok van 11 uur is de Meldkamer van de Landelijke Eenheid succesvol overgestapt naar CityGIS 8. Dankzij een goede voorbereiding is de overgang soepel en naar wens verlopen. 

De Landelijke Eenheid is de derde meldkamer die, naast de Meldkamer Rotterdam-Rijnmond en Meldkamer Noord-Holland, beschikt over het nieuwe webbased Geografische Informatie Systeem van CityGIS, CityGIS 8.

De overstap naar een nieuwe versie van het GIS-systeem is altijd even wennen. Om de centralisten zo goed mogelijk te ondersteunen hebben de medewerkers van CityGIS tijdens de overgang een referentiekaart uitgedeeld en waren ze op locatie om de centralisten te helpen waar nodig. Het nieuwe GIS-systeem werd positief ontvangen en de centralisten konden eenvoudig en zonder problemen weer snel hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met het nieuwe CityGIS 8. 

Wij danken de meldkamer Landelijke Eenheid voor het vertrouwen in onze producten en kijken uit naar prettige voorzetting van de samenwerking.

Voor extra informatie omtrent het CityGIS 8 Meldkamersoftware kunt u contact opnemen met Maarten Gijselman (maarten.gijselman@citygis.nl) van CityGIS

Meer nieuws