112 meldkamer Zeeland operationeel met CityGIS 7.0

8 mei 2018

Woensdag 2 mei 2018 – Alweer enige tijd werkt nu ook de meldkamer Zeeland met CityGIS 7.0 na de succesvolle installatie van een week geleden. Nu beschikt ook deze meldkamer over het nieuwe web based Geografische Informatie Systeem, van CityGIS nadat zij waren voorgegaan door de meldkamers van Limburg, Oost Brabant en laatstelijk Amsterdam.

De transitie van de meldkamer Zeeland verliep vloeiend en dit was volledig te danken aan de ondersteuning van enthousiaste kerninstructeurs en niet op de laatste plaats door de interesse en medewerking van de centralisten. Een en ander onder het motto “Een goed begin is het halve werk”.

Het nieuwe design en besturingssysteem van het GIS was natuurlijk even wennen voor de doorgewinterde centralisten. Maar dankzij de goede voorbereiding werd er al gauw enthousiast in- en uitgezoomd op de CityGIS kaart en werden alle functies uitgeprobeerd.

CityGIS bedankt de Meldkamer Zeeland voor het vertrouwen in onze producten en kijkt uit naar een prettige voortzetting van onze samenwerking.

 

Bron foto: PZC, Zeeuws nieuws – 244-meldingen-over-zaken-in-zeeland-bij-meld-misdaad-anoniem-in-2012

Meer nieuws