Gebruikersbijeenkomst CityNAV Brandweer 2016

Op vrijdag 23 september aanstaande organiseren wij de gebruikersbijeenkomst voor brandweer gebruikers van de CityNAV. Dit jaar zijn we te gast bij de Brandweer IJsselland.

BrandweerNAVCityGIS heeft voor deze gebruikersbijeenkomst een informatief programma samengesteld. Naast het bespreken van de ontwikkelingen van de CityNAV met de aanwezige gebruikers, een vast onderdeel van de gebruikersbijeenkomst, zullen de deelnemers geïnformeerd worden over de mogelijkheden op het gebied van SOS Toegang en KAR verkeersbeïnvloeding. Uiteraard is er gelegenheid tot het onderling uitwisselen van ervaringen. Tevens zal de brandweer IJsselland een presentatie houden over hun werkwijze, ervaringen en toekomstplannen in de context van mobiele informatie voorziening.

Kortom, een dag waarbij de deelnemers zich een goed beeld kunnen vormen over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van geografische informatie- en navigatiesystemen en hoe deze kunnen bijdragen aan het vergemakkelijken van hun belangrijke dagelijkse brandweer taken.

Indien u ook gebruik maakt van de CityNAV in uw dagelijkse (brandweer)werk en mocht u interesse hebben om ook aanwezig te zijn op deze dag, kunt u een E-mail sturen naar martijn.phielix@citygis.nl.

 

Terug