De Brandweer Vakdagen staan voor de deur.

Van 7 t/m 9 juni vindt de vakbeurs voor brandweer, hulpverlening en rampenbestrijding plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Op 10.000 m2 worden de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied gepresenteerd. Ook dit jaar zal CityGIS weer ruim vertegenwoordigd zijn.

Meldkamerbus3Naast een gloednieuw logo zal CityGIS ook haar vernieuwde GIS-software laten zien, dat volgens insiders het neusje van de zalm wordt genoemd. Vergeet dus niet om een kijkje te nemen bij standnummer 139.

Tijdens de Brandweer Vakdagen zal op het demonstratieterrein naast de Evenementenhal ook de beroemde mobiele meldkamerbus opgesteld staan. Deze 11 meter lange touringcar is in samenwerking met de firma Abiom gerealiseerd en CityGIS heeft hierin het nieuwe meldkamer software systeem, Barracuda geïnstalleerd.

De Veiligheidsregio Limburg-Zuid zal van 11 t/m 13 juni de mobiele meldkamerbus voor het eerst gaan inzetten tijdens het Pinkpop festival te Landgraaf.

Alle korpsen kunnen gratis toegang krijgen tot deze vakbeurs, neem hiervoor contact op met onze afdeling verkoop, Tel. 070 3240540 of info@citygis.nl.

Kijk voor meer informatie hier

 

Terug