DAMMEN!

Met de Schuifregels van CityGIS, is het voor de centralisten van een regio mogelijk om automatisch een voorstel te geven om ambulances van deze regio, in tijden van schaarste, voorwaarden scheppend te kunnen verplaatsen.

Deze voorstellen worden, volgens vooraf ingegeven business rules, gegenereerd. Het duidelijk in beeld brengen van  ambulanceposities en -verplaatsingen, rekening houdend met een maximale dekking binnen de gehele regio is essentieel.

De CityGIS Schuifregels voorzien hierin en werken op basis van een server module. Dit houdt in dat alle aangesloten cliënts op de desbetreffende server gebruik kunnen maken van de schuifregels functionaliteit. Het grote voordeel hiervan is tijdswinst, efficiency en een toegevoegde waarde voor de meldkamer. De CityGIS Schuifregelmodule is gebaseerd op de nieuwste CityGIS Barracuda Technologie!

De meldkamer in Amsterdam heeft onlangs als eerste voor de Veiligheidsregio Regio Amsterdam Amstelland de CityGIS Schuifregelmodule in gebruik genomen. Inmiddels hebben meerdere regio's dit voorbeeld gevolgd.

Schuifregels1

 

Terug