CityGIS steunt Team Thijs op de Mont Ventoux

Op 3 en 4 september gaan meer dan vijftig teams van fietsers en wandelaars de uitdaging aan om de Mont Ventoux te beklimmen. Dit alles in het kader van de strijd tegen kanker. Onder deze teams is ook Team Thijs.

Een team opgezet in naam van Thijs, hij werd vlak voor zijn eerste verjaardag gediagnosticeerd met rhabdoïde leverkanker. Een vorm van kanker die bij één op de vijf miljoen baby's voorkomt en nog maar weinig over bekend is. De leden van Team Thijs waren zo geraakt door deze situatie dat zij besloten op te staan en actie te ondernemen. "Daarom komen wij in actie. Om geld op te halen voor onderzoek naar deze moorddadige ziekte en kinderen zoals Thijs de mogelijkheid te geven om te spelen in plaats van te vechten."

Samen met meer dan 500 andere deelnemers zullen de leden van Team Thijs deze magische berg op fietsen, rennen en wandelen. Een legendarische berg in onder andere de Tour de France. Team Thijs zal hier nog een topprestatie aan gaan toevoegen. CityGIS is één van de sponsoren van deze actie. Eenieder is natuurlijk vrij om hier nog een schepje bovenop te doen. Dit kan via de pagina van Team Thijs.

De beklimming

Wij wensen alle deelnemers veel succes en plezier in het behalen van deze prachtige prestatie voor een nog mooier doel. Go Team Thijs!

 

Terug