CityGIS prominent aanwezig op DBK DOE-DAG!

Op 1 februari jl. was CityGIS aanwezig op de door de NVBR georganiseerde DBK DOE-DAG in Baarn. De bijeenkomst werd bezocht door 200 brandweermensen, waarvan CityGIS velen herkende als CityNAV-gebruiker. De praktijk stond op deze DBK DOE-DAG centraal. Want doen = geloven. Iedereen kwam in actie en mocht ook zelf een bereikbaarheidskaart tekenen. In de twee workshoprondes werd ruime aandacht besteed aan planvorming, risicobeheersing, repressie, ICT en management.

DBK-Doe-Dag1Na de workshops kon men bij verschillende bedrijven zien hoe ver men was met de ontwikkeling van de DBK-applicaties. Bij CityGIS kon men het gehele traject zien. Een eenvoudig te bedienen webbased applicatie voor 'DBK-maken en beheren', de bekende CityGIS 'ImportStudio', de 'CMT-tool' voor het automatisch updaten van de navigatiegegevens in de wagens. En om de cirkel compleet te maken, toonde CityGIS natuurlijk ook de CityNAV en de Command Edition.

De reacties van velen waren overduidelijk. "Jullie voorzien in bewezen toepassingen, die het traject van A tot Z ondersteunen" en "wat is jullie DBK 'Maken en beheer' applicatie simpel te bedienen" en "wat handig zo'n webbased omgeving 'Maken en beheren', die overal te activeren is". Kortom voor alle betrokkenen een zeer geslaagde dag, waar overduidelijk te horen en te zien was, dat de DBK momenteel een hot item is.

Kijk voor meer informatie op: http://www.nvbr.nl/actueel/nvbr_nieuws/?ActItmIdt=31311

Terug