Bedrijf

Selecteer CityGIS producten voor:

CityGIS Bedrijfsmissie, -visie en -strategie.

Meer snelheid in uw Geografische Coördinatie & Informatievoorziening


Statenplein kantoorCityGIS, een Nederlands bedrijf met de hoofdvestiging in Den Haag. Onze missie is het leveren van de best mogelijke Geografische Coördinatie & Informatie Systemen aan de professionele markt. De markt waar elke seconde telt; Openbare Orde en Veiligheid.

Al vele jaren beantwoorden de innovatieve producten van CityGIS aan de wensen van de meest veeleisende gebruikers. Samen vormen deze producten een solide en geïntegreerd geheel van uiterst efficiënte oplossingen voor meldkamers en voertuigen. Brandweer, Ambulance, Politie en ook Recherchediensten maken veelvuldig gebruik van CityGIS systemen. Tijdens grootschalig optreden, interregionale-, interdisciplinaire-, internationale samenwerking en rampenbestrijding tonen de CityGIS systemen dan ook hun grote kracht in het beschikbaar maken van de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste betrokken persoon.

'Mission Critical', 'Multidisciplinair', 'Net-Centrisch' of desgewenst een 'Gedeeld Operationeel Beeld' zijn voor CityGIS reeds jaren dagelijkse kost. Kortom, úw waarborg voor uitmuntende resultaten, meer veiligheid, hoge productiviteit, maximale informatiebeschikbaarheid en lage bedrijfs- c.q. operationele kosten.

CityGIS heeft een eigen Cartografische Afdeling welke voorziet in alle benodigde kennis op het gebied van Geografisch Data Beheer. CityGIS heeft een compleet wegennetwerk van Nederland ontwikkelt en daarnaast voorziet CityGIS in advies en de mogelijkheid om overheidskaarten en data te gebruiken in het CityGIS systeem. De CityGIS vectorkaarten worden bij voorkeur gebruikt voor 'mission critical' applicaties. Een vectorkaart is in feite een database van coördinaten en lijnen. De CityGIS vectorkaarten vormen, in combinatie met de CityGIS software, het snelst denkbare navigatie- en routerings systeem voor de OOV.

Wie kiest voor CityGIS weet zich gesteund door het persoonlijk en deskundig advies van onze afdelingen Cartografie, R&D, Pre- en After-sales en Service Desk. Advies per telefoon, via Skype, mail, remote-login of desgewenst bij u ter plaatse. Daarnaast heeft CityGIS een projectafdeling met een ruime ervaring in het ontwikkelen van klant- en toepassings specifieke software. En kiezen voor CityGIS betekent bewust bijdragen aan meer veiligheid voor zowel het publiek alsook uw personeel.

AmbuNAV001CityGIS benut en bouwt haar 20 jaar aan kennis en ervaring voortdurend uit, om ook in de toekomst met vakmanschap een optimale bijdrage te leveren aan het waarmaken van de ambities van onze klanten. Daartoe is CityGIS relatie gedreven en beschikt zij over een solide financiële basis om deze ambities waar te maken. CityGIS bestaat momenteel uit 30 gespecialiseerde werknemers.

CityGIS is zich bewust van haar maatschappelijke invloed en ziet maatschappelijke verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend. U ziet dit terug in alles wat wij doen: in onze projecten, in onze organisatie, zowel direct als indirect. Dit betekent dat innovatie, een open en integere stijl van zaken doen, klantvriendelijkheid, maar zeker ook de zorg voor veiligheid, milieu en duurzaam ondernemen wezenskenmerken zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

MeldkamerGIS001CityGIS is actief met GIS (Geografische Informatie Systemen) vanaf 1993. De eerste meldkamer werd in 1997 in bedrijf gesteld. Inmiddels zijn meer dan 75% van de Benelux meldkamers uitgerust met een CityGIS systeem en zijn er meer dan 2300 MDT's (Mobiele Data Terminals of CityNAV) operationeel. Dagelijks worden er zo'n 7.5 miljoen berichten en live posities verwerkt door de CityGIS systemen.

Voor haar medewerkers creëert CityGIS een optimale en stabiele werkomgeving, die maximaal bijdraagt aan de realisatie van hun individuele ambities. In deze solide omgeving dagen we onze medewerkers voortdurend uit tot ontplooiing, creativiteit en ondernemerschap